een nieuw berichtje!
Blijf op de hoogte en volg Marieke
16 Januari 2007 | Mexico, Guadalajara
Hier weer een berichtje van mij. Ik ben hier inmiddels alweer een week. Heb eigenlijk niet zo heel veel boeiends te vertellen.
Afgelopen weekend ben ik vrijdag na de film geweest met Amy en Terrecita (dochter vd familie, 18 jaar) naar the Holiday. Was een leuke film. Zaterdagavond ben ik met Amy en wat vrienden van haar in Guadalajara uitgeweest. Was erg leuk, naar een soort salsa club geweest. Echt iedereen maar dan ook iedereen kan hier goed dansen. Mannen, vrouwen, kinderen, iedereen. Als ik in Puerto Vallarta ben ga ik ook op salsa les. Tenminste dat wil ik. In die club speelden ze ook alleen maar Mexicaanse muziek. Er was een band. Ook lekker uitgeslapen natuurlijk dit weekend en zondagavond ben ik met Amy nog ff hier de stad ingeweest en wat gedronken.
Mijn Spaans gaat ook nog steeds vooruit. Ook is er afgelopen week een 49-jarige Amerikaan bijgekomen bij ons in huis. Die wil ook spaans leren maar ik vind het maar een vaag figuur, maar goed. Ook zijn er gisteren iets van 6 studenten bijgekomen bij ons op school. Allemaal bejaarde Amerikanen. Allemaal koppels zijn het, het oudste koppel is 67. Snap niet waarom die mensen nu nog spaans willen leren maar goed ze zitten gelukkig niet bij mij in de klas. Denk dat het leren van hun ook niet zo snel gaat. Ook is er nog een Canadese jongen bijgekomen, is denk ik begin 20.
Op dit moment is de halve familie ook weer bij ons thuis. Is ook een neefje van ongeveer 3 jaar, Zaí heet ie, hij is echt zooo schattig. Zo´n donker huidje en van die mooie donkere oogjes. Heb wel een foto van hem, zet ik er nog wel op. Kan op dit moment nog niet maar als het goed is kan ik vanaf zaterdag er foto´s opzetten.
Verder is het hier rustig en lekker warm, 25 graden ongeveer. Zaterdag vertrek ik om 10u hier en kom om 15u aan in Puerto Vallarta en maandag begin ik dan met m´n stage. Zal mijn adres dan ook ff laten weten. Heb echt superveel zin om daarheen te gaan. Heb het hier wel gezien. Het stadje is niet echt groot en het weer is wel mooi maar ik mis de zee. Nou, dagdag!!
17 Januari 2007 - 08:25
Els:
Zozo volle bak daar dus bij jou in huis! Heb je wel een eigen kamer dan? Je kunt al wel btje salsadansen toch;) Schiet 's op met die foto's:P Veel plezier nog deze week, want maandag moet je aan de bak!! doeidoei!! xxx Els -
17 Januari 2007 - 10:13
Sjeel:
ja idd, zker drukte daaro in huis! Salsa dansen lijkt me ook erg toff:).. Kun je ons mooi leren als je terug bent... Veel plezier nog deze week,geniet er nog van! en alvast succes met je stage!
xxxx Sjeel -
17 Januari 2007 - 12:37
Noor:
heey! leuk weer wat van je te horen :D dus als je er weer bent doen we een wedstrijdje salsa?;) ik ga natuurlijk ook op les. Dus wij dansen straks de sterren van de hemel in de discotheken in NL. Veel succes maandag met je stage!!xxx noortje -
17 Januari 2007 - 20:21
Rita D:
Als ik de reactie's hoor kun je straks wel een salsa dansschool beginnen. Leuk hoor. Veel plezier op je stage en lekker bruinen aan zee. Groetjes -
18 Januari 2007 - 19:41
Elles:
joehoeee,
zozo wat een gezelligheid daar!!! succes op stage!! zal wel wennen zijn hele dagen aan het werk.
daaaaag -
22 Januari 2007 - 18:23
Ina:
He hoe ist ie? Goed aangekomen in Puerto Vallarta? Lastig bellen? Als jij klaar bent met je werk liggen wij al in bed. Ik ben benieuwd hoe mhet daar is. Hier is het ineens heel koud geworden, het vriest. De proeffoto's heb ik inmiddels gekregen. Ik zou ze kunnen inscannen, maar als jij geen internetverbinding hebt wordt dat moeilijk. Ik zoek ze dan wel samen met tante Janny uit, nou groetjes. -
22 Januari 2007 - 18:24
Ina:
24 Januari 2007 - 13:28
Sjeel:
Hee marieke:),
Hoe is et? Bevalt je stage? drukke dagen? Gaat et al beetje lukken met internet daaro?
Pff het is vriest hier gewoon..Voor jou vast onbegrijpelijk! Succes en spreekje snel,
Liefsxxx -
26 Januari 2007 - 13:16
Kell:
Matrikelll!! alles chillie nog? Je hebt vast en zeker al veel foto's gemaakt.. kan je niet een klein voorproefje laten zien..?
Hoe is het op stage verder?
Ciaoo! xxxKell -
31 Januari 2007 - 16:19
Els:
Matrikel ik wacht op een nieuw verhaaltje van je belevenissen!! en foto's natuurlijk.. ma dat ging moeilijk he:(. nou hou ons op de hoogte (als je tyd hebt;) ) doeidoei!!xx -
04 Februari 2007 - 12:42
Ll:
heeey matrikel!! Hoe is het met je? Is je stage al wat leuker dan de vorige weken? Ik hoop het voor je!! Heb je het verder naar je zin? Ga je veel uit? Nog leuke jongens ontmoet?? Hier gaat alles goed! Gister weer ouderwets naar dijk geweest, echt zo'n feestje waar jij ook wel weer slingerend naar huis was gegaan... haha!! heel veel plezier daar! en we horen snel van je!!x ellen -
05 Februari 2007 - 17:23
Nienke:
Hey mariek! Hoe gaat het in mexicooohoooo??? Het is tijd voor een nieuw verhaal! Hier is alles bon! kusjes