Mijn laatste dagen in Puerto Vallarta
Blijf op de hoogte en volg Marieke
10 Juli 2007 | Mexico, Puerto Vallarta
Eindelijk heb ik mijn stage er dan bijna opzitten. 6 maanden stage en 6 dagen per week werken was echt superveel en ben ook echt heeel erg aan vakantie toe. Morgen is mijn laatste dag en zondag ga ik hier weg.
De afgelopen weken heb ik heel veel leuke dingen gedaan. Elk weekend naar het strand geweest en heel veel uiteten geweest. Ook zijn er weer een paar nieuwe stagaires aangekomen, jongens eindelijk eens een keer. Vorige week zondag hadden we een verjaardag van een collega en hadden we een zeilboot gehuurd en zijn we daar de hele dag mee weggeweest. Om 9u 's ochtends gingen we ongeveer weg en om 17u waren we weer terug. Eten en drinken zat allemaal bij de reis in. De hele dag heerlijk liggen zonnen en we hebben ook nog gesnorkeld. We gingen snorkelen bij van die eilandjes. Dat viel een beetje tegen want het water was niet echt helder en er waren haast geen vissen. Ook waren we met heel veel mensen en iedereen zwom tegen elkaar aan en ik was nog door een kwal gebeten. Maar voor de rest was het heel leuk.
Ook mocht ik samen met mijn 2 huisgenootjes laatst naar een ander hotel toe om de opening van de nieuwe spa te bekijken. Is een Marriott hotel, echt superdeluxe en de spa was ook echt supermooi. We kregen een gratis massage en mochten van de verschillende jacuzzi's en sauna gebruik maken. Daarna hadden we een borrel en hadden ze allemaal van die standjes met eten er staan van de verschillende restaurants in het hotel. Was echt superlekker en uiteraard alles was gratis.
Afgelopen zaterdag hadden we een verjaardag van een huisgenootje van mij. Eerst uiteten geweest, daarna wezen stappen was erg gezellig.
Van de week ben ik dus nog een paar dagen vrij dus wil ik nog ff lekker op t strand liggen zonnen en nog naar wat dingen toe waar ik echt naar toe wil. Ik ga nog een Mexicaanse show bekijken en wil nog naar een luxe restaurant toe wat hier vlakbij zit.
Daarna vlieg ik donderdag dan naar Mexico stad. Daar ga ik bij Ana logeren, meisje die in het begin hier woonde maar woont nou in Mexico stad en m'n ex-huisgenootje Sandra uit Veracruz komt ook langs. Ben echt heel benieuwd hoe Mexico stad is want het is heel gevaarlijk, sommige mensen vinden het helemaal geweldig en sommmige mensen vinden het helemaal niets, maar ik zie wel. Op 20 juni vlieg ik door naar Cancun aan de oostkust van Mexico. Eerst blijf ik een paar dagen in Cancun en dan ga ik daar rondreizen en misschien ook nog naar Belize maar dat ligt eraan hoe veel tijd ik heb. Een ander meisje van mijn school zit ook in Cancun dus die ga ik ook nog ff opzoeken. 2 augustus vlieg ik dan naar New York, echt superveel zin in! Een meisje waarmee ik in het 1e jaar zat in Breda komt ook langs en nog een collega van het hotel gaat ook naar New York dus dat is wel erg gezellig.
Mijn volgende berichtje zal dus ergens anders vandaan komen. Ik zal proberen jullie op de hoogte te houden maar ik weet niet hoe vaak ik de mogelijkheid heb om op internet te gaan maar ik zie wel. Iedereen thuis ook een fijne vakantie en tot over een maand!
Besos y abrazos
10 Juli 2007 - 06:41
Noor:
matrikel!!!wat een leuke dingen heb je gedaan!!Heb je ook zeker verdiend, na al dat gewerk. Veel plezier de laatste weken, maar dat komt zeker goed!!!brasa's noortje -
10 Juli 2007 - 09:13
Sjeel:
Nu staan idd de leukere tripjes voor de deurr! heerlijk ofnie! want idd je moest wel enorm wel werken daaro.. Geniet er nog fftjes van, maak ma veel mooie foto's:) en tot snel!
Liefs Sjeel. -
10 Juli 2007 - 14:40
Ina:
He leuk is weer wat te lezen. Wij zijn ook bijna met vakantie, ik bel je nog wel voor die tijd. Vanuit Frankrijk zal ik je ook nog een paar keer proberen te bellen. Als je nog een keer op internet komt stuur dan even je vluchtnummer en met welke airline je terugkomt en welke aankomstijd op Schiphol als je wilt?
Groetjes en veel plezier!
De laatste loodjes zijn vast het leukst! -
10 Juli 2007 - 16:46
Els:
Heeey Matrikel!!
Leuk weer een nieuw berichtje van jou! Heb je ook nog nieuwe foto's? Maar je laatste stagedag zit er dus op, mijne ook:) Nu lekker gaan genieten van je vrije tijd he:P Tnx ook voor de foto van je nieuwe vlam! Hoop snel weer wat van je te horen!!
Liefs, els -
12 Juli 2007 - 08:32
Kell:
Hey Matrikel! Oei door een kwal gebeten, auw!!! Relax dat je nu eindelijk leuke tripjes kan ondernemen!!! Wat zal je die lekkere massages missen straks! Moet je maar veel bezoekjes aan beautyfarms brengen ;) Heb je je stage goed afgerond btw? Zal wel ff wennen zijn om nu hele dagen vrij te zijn en niet meer te hoeven werken!! :)
Reisze de komende tijd!!! en heeel veel plezier!!!! -
22 Juli 2007 - 10:44
Rita D:
Leuk om te horen dat je zoveel leuke dingen nog gaat doen. Ben benieuwd naar je verhalen. Fijn dat je gauw weer thuis komt!!!????