Kinderclub - Reisverslag uit Puerto Vallarta, Mexico van Marieke Morrenhof - WaarBenJij.nu Kinderclub - Reisverslag uit Puerto Vallarta, Mexico van Marieke Morrenhof - WaarBenJij.nu

Kinderclub

Blijf op de hoogte en volg Marieke

16 April 2007 | Mexico, Puerto Vallarta

Hallo allemaal, hier eindelijk weer een berichtje van mij.

Volgensmij begin ik elk verhaal zo ongeveer maar goed. Nou de laatste 2 weken heb ik dus doorgebracht in de kinderclub en daarvoor waren we al bezig met activiteiten te bedenken en de promotie want eigenlijk kwamen er nooit kinderen in de chiquiclub (dat is de naam).

Het viel mij eigenlijk reuze mee. De eerste week maakten we wel erg lange dagen en deden we veel activeiten in het zwembad en op het strand en we waren dan s avonds ook altijd bekaf. Volleybal, schattenjacht, zandkastelen bouwen dat soort dingen deden we.
De eerste week waren er heel veel kinderen en de 2e week was het wat rustiger. 1e week ook voornamelijk Mexicaanse kindertjes en de 2e week meer Amerikaanse kindertjes. De communicatie ging prima trouwens.

De kindertjes zijn hier ook echt zoo mooi, van die kleine donkere kindertjes. Echt iedereen was heel tevreden hier over ons omdat er zoveel kinderen kwamen en de ouders waren heel tevreden. Ook nog redelijk wat fooi gekregen dus dat is altijd mooi meegenomen.

Ook zijn de 2 Nederlandse stagaires aangekomen dus dat is wel gezellig. We zijn in totaal nu met 13 stagaires. Ook 2 uit Venezuela en de rest zijn Mexicanen.

Voor de rest heb ik eigenlijk niet zo veel te vertellen omdat ik eigenlijk alleen maar gewerkt heb. 20 dagen achter elkaar in totaal zo'n beetje. Nog 5 dagen en dan eindelijk een paar dagen vrij, joehoe!

Volgende keer hoop ik een leuker verhaal te hebben.

Check de foto's op mariekemorrenhof.multiply.com

• 16 April 2007 - 16:31

Ina:

Ha
    Marieke. bijna de kinderclub achter de rug dus. Je moet de groeten hebben van lotte Meulman, Zij moest zaterdag ons bedienen op de feestavond van Alferink. Zijn ze van Reimink nog bij jou geweest? Het is hier bijzonder heet op dit moment, sterker nog het is nog nooit zo vroeg zo heet geweest, 3 dagen boven de 25 graden, 2 dagen zo'n 29 graden. Ik ben hartstikke verbrand, het was ook precies niet in het weekend. Het blijft trouwens nog mooi weer alleen zo'n 10 graden kouder. Bel deze week maar een keertje, want ik kan je niet breiken, je zit toch in een ander hotel deze week?
    Nou veel plezier en werk ze.

• 16 April 2007 - 17:40

Sjeel:

Nou maar ff mn verhaaltje opnieuw typen..Je site deed ineens heel raar! Maar beter ja dat de mensen tevreden waren,lekker fanatiek aant sporten geweest met die kinders:).. 20dagen is wel heel veel he! Gelukkig ben je zometeen paar dagen vrij, al leuk uitje gepland of..? Geniet straks van je vrije dagen en spreekje snel weer!
    Liefsxx

• 16 April 2007 - 18:49

Elles:

Valt me reuze mee dat jij het zo leuk vind met die kinderen!!!! je bent dus wel lekker buiten bezig.
    tot de volegnde keer maar weerrrr

• 17 April 2007 - 20:08

Els:

heeey marieke!!
    Leuk eindelijk weer een verhaal op je site!! dusje hebt je goed vermaakt in de kidsclub;)
    Wat is het mooi zeg daar, aan je foto's te zien! en de cocktails zien er ook niet verkeerd uit! Nou spreek je snel weer! over 4 maanden ben je weer in ons midden:D!! werkse nog ff en veel plezier die 5 vrije dagen!
    Spreek je snel weer! liefs, Els

• 18 April 2007 - 08:09

Kell:

Matrikel! wat ben je creatief bezig geweest met die kiddies!! Wat heb je trouwens voor wit ding om je been? (onder je knie), heb je een zere knie?
    Ziet er wel gezellig uit! Wat ga je de komende weken doen? Weer druk aan de slag op stage? Nou hopelijk heb je nog een paar dagen vrij om te reizen!
    Veel plezier de komende weken!

Liefs, Kell!

• 18 April 2007 - 14:02

Noor:

he grote kindervriend ;) leuk eindelijk weer een verhaaltje van je! En fijn dat je eindelijk x weer wat vrije tijd hebt. Heb je mn kaartje al ontvangen? die is inmiddels alweer een maand onderweg. leuke foto's ook! spreek je snel weer!hoop ik, liefs noor

• 23 April 2007 - 14:57

Marieke:

ja ik was nogal naar gevallen, de wond is nog steeds niet weg

• 25 April 2007 - 13:22

Nienke:

Hey mariek, beter dat er nu meer stagaires zijn! Beetje leuke mensen dan? Moet je tot het einde zoveel stage lopen? Zou kut zijn..

Kiss Nienke

• 27 April 2007 - 17:28

Liedewij:

hey Marieke,

leuke foto's! Ik hoop echt voor je dat je wat meer vrij kan krijgen. Het zou super zijn als je dan op het einde meer tijd hebt om te reizen ofzo. Ook leuk dat er nu 2 Nederlanders zijn! Ik begin het nu ook wel redelijk druk te krijgen op m'n stage. Ben met de boekhouding bezig,pff. Hoe gaat het eigenlijk met je spaans? Volgens mij moet jij het echt veel meer gebruiken dan ik!

Nou veel plezier en succes!
    Kus!

• 27 April 2007 - 19:31

Rita D:

Fijn om weer wat te horen, en leuke foto's hoor. Het is goed om te horen dat je kinderclub leuk was en goed is verlopen. Goed dat iedereen zo enthousiast hierover was. Ik hoop dat je met de nederlandse meiden op kunt schieten, dan heb je toch lekker wat aanspraak. Check je e-mail morgen ook even, wil je? Veel plezier nog.

• 28 April 2007 - 09:40

Kel:

Hee mexicaantje! dit verhaaltje staat er alweer 2 weken matrikel... hoe gaat het nu daar? al weer nieuwe dingen meegemaakt? Telll us!
    Ik zit nu op werk te vervelen, tis super mooi weer en ik zit binnen in de airco! Schiet nog niet echt op met mn bruine kleurtje, helaas!
    Nou, succes nog en veel plezier!!!
    Liefs, Kel

• 28 April 2007 - 15:04

Ojaa:

GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG! Fijne dag daar met hopelijk leuke cadeautjes!!

xx Kel

• 28 April 2007 - 16:24

Ll:

VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG MATRIKEL!!!!!!!Nog leuke cadeaus gekregen??We drinke er 1 op!!